Registratie van de tocht van clipper Najade van Zoutkamp naar Groningen onder de titel 'Zeilend de Boer op'. I.h.k.v. 'de Week van de Smaak' werden biologische producten voor de biologische markt over het water vervoerd. September 2013.

Camera, montage en geluid: Jos Hoes

Registratie van de produktie van kunstzinnig gemaakte tassen door Thea Simon (T-Tas).

Camera, montage en muziek: Jos Hoes

Registratie van het tekenen van één van de 364 portretten die striptekenaar en illustrator Albo Helm in 2011 dagelijks tekende voor zijn 'ten minutes-portrait-project'.

Camera en montage: Jos Hoes

Registratie van muziekoptredens op het Landgenotenpodium! op de vrijmarkt van 29 en 30 april 2010 in Utrecht. Podium van Jos Hoes en Drukkerij Pascal.

Camera en montage: Jos Hoes. Muziek: in film vermelde artiesten.

Registratie van muziekoptredens op het Landgenotenpodium! op de vrijmarkt van 29 en 30 april 2011 in Utrecht. Podium van Jos Hoes en Drukkerij Pascal.

Camera en montage: Jos Hoes. Muziek: in film vermelde artiesten.

Registratie van muziekoptredens op het Landgenoten!podium op de vrijmarkt van 29 en 30 april 2012 in Utrecht. Podium van Jos Hoes en Drukkerij Pascal.

Camera en montage: Jos Hoes. Muziek: in film vermelde artiesten.

LEADER van film over het leven op de Indonesische eilanden Java, Bali, Lombok en Flores. Gefilmd in februari/maart 2009. De film duurt 80 minuten. Er is ook een versie van 60 minuten.

Camera, montage en muziek: Jos Hoes. Foto's: Moniek Bollen.

Als opmaat naar de Culturele Zondag Groen! op 19 juni hebben kunstenaars in het Utrechtse stadhuis op initiatief van Studio Vrijdag honderden affiches vormgegeven. De kunstwerken sierden vanaf half juni het Utrechtse straatbeeld.

Camera, montage, muziek (behalve intromuziek): Jos Hoes.

contactitem12aitem2item12a